Фотоволтаични системи

Соларни колектори за топла вода

Камини

Котли

Бойлери

Помпи

ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ

ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ

Тук ще има текст

Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст Тук ще има текст

СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ ЗА ТОПЛА ВОДА

HAY Group предлага богат набор от соларни колектори за топла вода. Нашите соларни системи под налягане модел JPH идват в три разновидности според потребностите на домакинството – 150, 180 и 300 литра. Слънчевите колектори без налягане JNG осигуряват бързо, ефикасно и сигурно загряване на топла вода и са в 5 различни мощности. Най-мощните идват с бойлери 240 и 300 литра. За домакинства с по-скромни нужди предлагаме модели с бойлери от 100, 150 и 180 литра. Вакуумно-тръбни слънчеви колектори са подходящи за включване към разнообразен набор от системи. Подходящи си за малки бойлери – 80, 100 литра, но и за големите 200, 250 литра бойлери. Всички наши соларни системи осигуряват абсорбация над 90% (АМ 1.5). Температурната им издръжливост достига внушителните 400C°, а дневната ефективност е над 52%. Впечатляваща е ефективността при облачно време – 150-200W m²

ПЕЛЕТНИ КАМИНИ, КОТЛИ НА ТВЪРДО ГОРИВО И ПЕЧКИ

HAY Group предлага пълния набор от моделите пелетни камини на BURNiT. Камините Ambient, Calor и Trend са проектирани за осигуряване на максимална ефективност при изгаряне на пелета. Advant, Concept  и Vision са мощните модели, които чрез водната риза ще затоплят помещения с голяма кубатура. Автоматизираните котли на BURNiT са подходящи за многофамилни жилища и осигуряват комфорт и топлина дори в най-студените дни. HAY Group предлага и модерните пелетни камини Golden Fire. От най-мощните модели GF30 и GF24 до ефективните GFN12 и GFN18. Италианският дизайн на Golden Fire пасва перфектно на всеки интериор, но истинската стойност на тези модели е в ефективността на водната риза. За всяка камина предлагаме и мощни пелетни горелки. Не сме забравили и феновете на твърдото гориво. Предлагаме печки МЕТАЛИК и готварски печки МЕТАЛИК за всички, които предпочитат отопление на дърва.

БИТОВИ, КОМБИНИРАНИ И БОЙЛЕРИ ЗА ПОДОВ МОНТАЖ

HAY Group предлага богатата гама битови бойлери на TESY. Моделите Anticalc са разработени за безпроблемна, дългосрочна и надеждна работа в региони с твърда, силно минерализирана и/или агресивна вода. Моделите BiLight пък са иновативни и идват в голямо разнообразие – хоризонтални вертикални, с една или две серпентини, тънки с високо ефективни серпентини.
HAY Group предлага и битовите бойлери на BURNiT. Предимствата на тези бойлери е директен/индиректения подгрев, а благодарение на двата серпентинни топлообменника тези бойлери могат да оползотворява енергия от възобновяем източник. В продуктвото ни портофилио влизат и комбинираните и бойлерите за подов монтаж на BURNiT. Те са подходящи за многофамилни жилища или производствени нужди, хотели и други. Хигиеничните комбинирани бойлери са възможни в 500, 800, 1000 и дори 1500 литрови варианти.

ПОМПЕНИ СИСТЕМИ

HAY Group предлага голямо разнообразие от циркулационни помпи и помпени групи. Те са сигурен начин за осигуряване на максимална ефективност при топлообмена в соларните системи за топла вода. Всички помпи на Grundfos са доказано иновативни и предлагат огромен набор от функции, които допълнително ще улеснят управлението на вашите соларни системи. Предлагаме моделите APLHA 2, ALPHA 3, MAGNA 1, MAGNA 3 както и специализираната Grundofs SOLAR.
Предлагаме и богат набор от помпени групи, които са предназначени както за соларни системи осигуряващи топла вода, така и за водните ризи, чрез които пелетните камини и котлите на твърдо гориво отопляват дома Ви.

АКСЕСОАРИ

HAY Group предлага множество аксесоари нужни за изграждане на Вашата соларна системи за топла вода или отоплителна инсталация с пелетна камина и водна риза. От вакуумни тръби нужни за слънчевите колектори, дигитални мениджъри за управление на системите, управления за сплит системи, температурни сензори, саморегулиращи се кабели, магнезиеви пръчки за твърда вода до силиконови уплатнения, колена за ВиК, нипели и термостати.

Качество

Продуктите ни са доказано едни от най-качествените на пазара. Характеризират се с корозионна защита, ефект на термодиода, топлопренасяне, прахоустойчивост.

Гаранция

Всички наши продукти имат сертификат за качество, отговарящ на европейските изисквания. Предлагаме от 2 до 25 години гаранция за всички наши продукти.

Монтаж

Нашите екипи специалисти ще монтират оборудването, закупено от нас. Предлагаме и услугата – проектиране на инсталация според всички изискванията на клиента.

Сервиз

Предлагаме следпродажбен сервиз за всяка група от нашите продукти. Работим с оригинални компоненти и поддържаме голяма гама резервни части.

Икономичност

Слънцето е един неизчерпаем източник на енергия, който трябва да бъде ползван пълноценно. Чрез нашите слънчеви системи бихте могли да намалите сметките си за ток с над 50%

Ефективност

Съвременните технологии, на които се базират нашите продукти им позволява да се изключително ефективни. Затоплянето на въздуха и водата ползва значително по-малко ресурси и изисква по-кратко време.

Удобство

Продукти ни са безшумни, лесни за почистване, не изискват голяма поддръжка, имат естетичен дизайн, вписващ се в интериора на всеки дом.

Екологично чисти

Използвайки предлаганите от нас продукти вие помагате за намаление парниковите газове в атмосферата, но и за запазване качеството на въздуха в градовете.

От Блога